Statistike | Imamo 573 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Kelsyrix
Naši korisnici su poslali ukupno 1328 članaka u 750 teme
|
|
| Baja Mali Knindza(sve ovdje) | |
| | Autor | Poruka |
---|
Snaga-Krajine Administrator
Broj poruka : 620 Points : 10444 Hvala : 3 Datum upisa : 08.04.2011 Lokacija : Grabik Ilova/Prnjavor
| Naslov: Baja Mali Knindza(sve ovdje) Pon Maj 23 2011, 13:49 | |
| Baja Mali Knindža - 2011 - Badnje veče Стари ми је ђедо реко када будеш бадњак сјеко. 2х Ка истоку окрени се са три прста прекрсти се. 2х Са истока сунце сија на истоку је и Русија. 2х Бадњак сјеци, Бога моли Републику Српску воли. 2х Бога моли за Косово и за здравље србиново. 2х Не дај губин на торине продаћете мој србине. 2х | |
| | | Snaga-Krajine Administrator
Broj poruka : 620 Points : 10444 Hvala : 3 Datum upisa : 08.04.2011 Lokacija : Grabik Ilova/Prnjavor
| Naslov: Re: Baja Mali Knindza(sve ovdje) Pon Maj 23 2011, 13:50 | |
| Baja Mali Knindža - 2011 - Daleko je Sana river Imali smo grad i rijeku, rodne kuce i ognjista, imali smo sve na svijetu, sada brate nidje nista. Otisli smo, ostala si, iz tudjine sta ti reci? Nasa tuga postala si, ispod mosta sto ce teci. Vidio sam mnoge rijeke, u snovima i na javi, al ni jedna kao Sana niti tece, nit` se plavi. Otiso je najpre otac, a za njim je posla mama, ostao je samo jecaj u grmeckim planinama. Ref: Odnio nas divlji vjetar, kao pljevu,kao iver, boli srce boli dusa, daleko je Sana river. | |
| Baja Mali Knindža - 2011 - Idemo malena (duet Vlatka Karanović) Svidjas mi se svidjas to je ocigledno spojicemo usne bicemo ko jedno. 2x Idemo malena zivot je pred nama nemogu mali, ne da mi mama. 2x idemo malena nisam ja los nemogu mali mlada sam jos.2x Svidjas mi se svidjas to je ocigledno provedimo vece mala zajedno. 2x Idemo malena zivot je pred nama nemogu mali ne da mi mama. 2x idemo malena nisam ja los nemogu mali, mlada sam jos.2x Roditelji tvoju od mene su te skrili ali ja sam uporan iskopace te bili 2x Idemo malena zivot je pred nama nemogu mali ne da mi mama. 2x idemo malena nisam ja los nemogu mali, mlada sam jos,mlada sam jos.2x | |
| Baja Mali Knindža - 2011 - Otišo je mladić Uplakana devojka sedi kraj putica, gorke suze lije zbog jednog mladica. 2x ref: Otiso je mladic, otiso je daleko nije se ni javio, nista nije reko otiso je mladic uzalud ga trazi a dogovor stari sad vise ne vazi. Ispunio nije staro obecanje da ce jednog dana sa njom na vencanje. 2x ref: Otiso je mladic, otiso je daleko nije se ni javio, nista nije reko otiso je mladic uzalud ga trazi a dogovor stari sad vise ne vazi. Uzalud ga trazi u Srbiji nije sad negdje daleko sljivovicu pije. 2x ref: Otiso je mladic, otiso je daleko nije se ni javio, nista nije reko otiso je mladic uzalud ga trazi a dogovor stari sad vise ne vazi. | |
| Naslov: Re: Baja Mali Knindza(sve ovdje) Pon Maj 23 2011, 13:51 | |
| Baja Mali Knindža - Danijela
Evo opet pjesme o mojoj Danijeli tuzna srca javljam da smo se razveli 2x
Ref. 2x Placem ja, place breza puce veza, puce veza sudbina je tako htjela ostavi me Danijela
Jos uvijek je volim sanjam oci njene oprosti joj, Boze kazni samo mene 2x
Ref. 2x
Jos uvijek je volim jos mi dusu truje a ona za mene nece ni da cuje 2x | |
| Naslov: Re: Baja Mali Knindza(sve ovdje) Pon Maj 23 2011, 13:51 | |
| Baja Mali Knindža - Baraba sa sela U poslednje vreme moj me zivot cudi u malenoj krcmi smeju mi se ljudi 2x
Ref. Konobara molio sam pice da donese castio me jedan covek bez adrese nikad nisam presao sa reci na dela bio sam i ostao baraba sa sela nikad nisam presao sa reci na dela ej, glavo luda, dje si me dovela
Neka tuga, brate, razdire mi grudi ona koju volim sa drugim se budi 2x
Ref.
Evo, zora svice, iz kafane krecu svako svojoj kuci, a ja ne znam dje cu evo, zora svice, iz kafane krecu svako svojoj zeni, a ja ne znam dje cu | |
| Naslov: Re: Baja Mali Knindza(sve ovdje) Pon Maj 23 2011, 13:52 | |
| Baja Mali Knindža - Ajme meni bez tebe Krajino Ja bi dao dukate i zlato da je staro na okupu jato. Ja bi dao nebrojene pare da se vratim u Ravne Kotare, da pogledam s` Jankovica kule, makar zivot poceo od nule.
U srcu mi Dinara planina ja sam zeljan iz bukare vina. Poceo sam zivot sasvim novi, sad briskule igram u Pazovi. Ej da mi je,da me zelja mine iz bukare popiti zutine.
Sve bi dao rano moja ljuta da zaigram balota kraj puta, sa bunara da zavatim vode, sta doceka krajiski narode? Drugi sada pije moje vino, ajme meni bez tebe Krajino.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Baja Mali Knindza(sve ovdje) Pon Maj 23 2011, 14:43 | |
| Bozic je
Sjecam se kao da gledam baka me u crkvu vodi kraj mene ljudi se ljube i vicu Hristos se rodi
Ref. Bozic je, Bozic je pucaju prangije i cesnicu baka sprema a, mene tamo nema
Stari otac badnjak nosi ko sada vidim tu sliku beli se inje u kosi zvonaru na na zvoniku
Ref.
Drhte mi maleni prsti baka me u crkvu vodi hajde se, sine, prekrsti i reci Hristos se rodi
Ref. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Baja Mali Knindza(sve ovdje) | |
| |
| | | | Baja Mali Knindza(sve ovdje) | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |