Statistike | Imamo 573 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Kelsyrix
Naši korisnici su poslali ukupno 1328 članaka u 750 teme
|
|
| Ćiro i Goran (sve ovdje) | |
| | Autor | Poruka |
---|
Snaga-Krajine Administrator
Broj poruka : 620 Points : 10444 Hvala : 3 Datum upisa : 08.04.2011 Lokacija : Grabik Ilova/Prnjavor
| Naslov: Ćiro i Goran (sve ovdje) Pon Maj 23 2011, 13:53 | |
| Ćiro i Goran - Pogriješio sam mnogo
Sto sam puta poželio, U velikom gradu, Na Grmeču kuću malu, U njoj tebe mladu. Pogriješio mnogo rode, Što s' Grmeča ikad ode, Tamo osta ljubav prava, Koja nema zaborava. Sto sam puta poželio, Ispod sača hlijeba, I nas dvoje zagrljene, Ispod rodnog neba. Pogriješio mnogo rode, Što s' Grmeča ikad ode, Tamo osta ljubav prava, Koja nema zaborava. Pola ovog što sam stek'o, Ja sam spreman dati, Kad bi moglo ono vrijeme, Opet da se vrati. Pogriješio mnogo rode, Što s' Grmeča ikad ode, Tamo osta ljubav prava, Koja nema zaborava. | |
| | | Snaga-Krajine Administrator
Broj poruka : 620 Points : 10444 Hvala : 3 Datum upisa : 08.04.2011 Lokacija : Grabik Ilova/Prnjavor
| Naslov: Re: Ćiro i Goran (sve ovdje) Pon Maj 23 2011, 13:53 | |
| Ćiro i Goran - Evo mojih Sviraj sada dvaest četri sata, Evo mojih ulaze na vrata, Harmoniko do zore ne ćuti, Stigli moji Krajišnici ljuti. Veselje je, na kući barjaci, Stigla braća, rodbina, zemljaci, Hvala Bože za današnji dan, Životni sam ispunio san. Đe bez tebe da mi krene pjesma, Đe si kume moja ruko desna, Evo brata, evo moga krila, Dobro doša sejo moja mila. Veselje je, na kući barjaci, Stigla braća, rodbina, zemljaci, Hvala Bože za današnji dan, Životni sam ispunio san. Ja bih svakoj prkosio sili, Kad kraj mene stoji ujak mili, Punog srca i vesela lica, Evo moga rođenoga strica. Veselje je, na kući barjaci, Stigla braća, rodbina, zemljaci, Hvala Bože za današnji dan, Životni sam ispunio san. | |
| Naslov: Re: Ćiro i Goran (sve ovdje) Pon Maj 23 2011, 13:53 | |
| Ćiro i Goran - JOVO Dok je pio i častio, Voljeli ga svi u kraju, A sad kad mu loše ide, Kažu da ga ne poznaju. Ko to kaže, ko to tepa, Da je Jovo praznog džepa, Nema krize joj zemljaci, Da Jovana na dno baci. Davaoje svima Jovo, Da sa njime vino piju, Jer htio je stari šmeker, Da napravi selekciju. Ko to kaže, ko to tepa, Da je Jovo praznog džepa, Nema krize joj zemljaci, Da Jovana na dno baci. Mislili su da će Jovo, Ključ u gredu da okači, Silno su se prevarili, Od Jovana nema jači. Ko to kaže, ko to tepa, Da je Jovo praznog džepa, Nema krize joj zemljaci, Da Jovana na dno baci. | |
| Naslov: Re: Ćiro i Goran (sve ovdje) Pon Maj 23 2011, 13:54 | |
| Ćiro i Goran - DAMA I BARABA Zamo dolje odakle sam, To pravilo dobro zna se, Baraba i lijepa dama, Za godine ne pita se. Dama je uvijek dama, I miriše fino, A baraba, A baraba, Traje kao vino. Kad baraba putem prođe, Svako žensko srce staje, A kad dama prošeta se, Čujem muške uzdisaje. Dama je uvijek dama, I miriše fino, A baraba, A baraba, Traje kao vino. Sve barabe majka rađa, To i mala djeca znaju, Lijepe dame što postoje, To Bogovi na svijet daju. Dama je uvijek dama, I miriše fino, A baraba, A baraba, Traje kao vino. | |
| Naslov: Re: Ćiro i Goran (sve ovdje) Pon Maj 23 2011, 13:54 | |
| Ćiro i Goran - Čemu srce da se nada
Aplauz je pao, I čestitke kreću, A meni je žao, Preživjeti neću. Čemu srce da se nada, Ti si danas tuđa mlada, A meni se stvarno neda, Daj mu viski i kocku leda, E baš mi se noćas neda, Dupli viski i kocku leda. Oko tebe masa, Lijepo obučeni, A ja pored šanka, Đe su ostavljeni. Čemu srce da se nada, Ti si danas tuđa mlada, A meni se stvarno neda, Daj mu viski i kocku leda, E baš mi se noćas neda, Dupli viski i kocku leda. Ti svirače častiš, A ja starog čiču, Jer tako je život, Napisao priču. Čemu srce da se nada, Ti si danas tuđa mlada, A meni se stvarno neda, Daj mu viski i kocku leda, E baš mi se noćas neda, Dupli viski i kocku leda. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ćiro i Goran (sve ovdje) | |
| |
| | | | Ćiro i Goran (sve ovdje) | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |